top of page
Zittend op een rots

'De man op de top van de berg is daar niet bovenop gevallen'

              -Omdenken

Aanbod

Individuele coaching
Individuele coaching

Je weet dat je het kunt, en toch lukt het je niet om de volgende stap te zetten. In zulke situaties kan het fijn zijn om een coach in te schakelen. In 4 tot 8 sessies gaan we samen op zoek naar de blokkades die je tegenhouden en leer je je talenten en kwaliteiten effectief in te zetten, zodat je vol energie verder kunt. 

Coaching voor gezinnen

Overvolle agenda’s, opgroeiende kinderen, puberproblemen, scheidingen – deze en talloze andere factoren kunnen invloed hebben op de sfeer binnen een gezin. Dit kan bij de verschillende gezinsleden resulteren in bijvoorbeeld aanhoudende vermoeidheid, frustratie, terugkerende ruzies of juist het bevriezen van de communicatie. Door alle emoties kost het soms moeite de weg naar elkaar te vinden. Als coach gebruik ik verschillende werkvormen en oefeningen om de problemen zichtbaar en bespreekbaar te maken. Hierdoor kunnen vastgelopen patronen worden doorbroken, zodat de gezinsleden de weg naar zichzelf en naar de anderen weer weten te vinden. 

Coaching voor kinderen

Als ouder willen we dat ons kind gelukkig is. Zo simpel is dat. De realiteit is echter dat we niet altijd in staat zijn om ons kind te beschermen tegen pijnlijke ervaringen. Op zulke momenten willen we erop kunnen vertrouwen dat het kind zelf de kracht heeft om met de problemen om te gaan of dat het om de juiste hulp kan vragen. Als gediplomeerd kindercoach ga ik graag samen met uw kind en uiteraard ook met u op zoek naar wat uw kind nodig heeft om in zijn kracht te komen, waardoor het leven weer lichter en zorgelozer wordt. 

Wandelcoaching

Wandelen is een bewezen manier om stress kwijt te raken. Bij iedere stap die je zet, creëer je meer rust in je hoofd. Maar ook meer ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Door fysiek te bewegen, kom je ook mentaal en emotioneel in beweging.

 

Net als bij individuele coaching beginnen we met een intake, waarna ik uitgaande van jouw hulpvraag én conditie een programma samenstel. De wandelroutes voeren door mooie, afwisselende natuurgebieden, die de intensiteit van de coaching daar waar nodig versterken of juist verzachten.   

Vind je het moeilijk om lastige onderwerpen te bespreken? Dan kan wandelcoaching een uitkomst zijn. Doordat je elkaar tijdens het lopen niet voortdurend aankijkt, wordt de drempel lager. Maar ook als je weinig tijd hebt kan het een uitkomst zijn, daar je je coachsessie met bewegen in de natuur kunt combineren. En natuurlijk als je net als ik gewoon van wandelen houdt. 

Ind coaching
G Coaching gezin
Coaching kind
Wandelcoaching

Steps & Stones actieve coachingsweekenden

Bagage op de rug en lopen tot het niet meer gaat - dit is zeer beknopt het uitgangspunt van de Steps & Stones Ontwikkelingstochten. Vooral voor pubers kan het lastig zijn om met een vreemde te praten over dat wat hen dwarszit, en al helemaal als ze niet weten waar hun problemen vandaan komen, hun eigen rol niet kunnen zien of hun eigen verantwoordelijkheid niet kunnen nemen. Een ontwikkelingstocht met leeftijdgenoten kan hierbij uitkomst bieden.  

Voorafgaande aan een tocht vindt een individuele intake met de deelnemers plaats. Op basis daarvan wordt het programma opgesteld. Dit betekent dat er zowel ruimte is voor individuele oefeningen en gesprekken, als groepsonderdelen. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het stellen van grenzen, communiceren en samenwerken. Daarnaast zullen de deelnemers gaan ontdekken waar hun kracht ligt en hoe ze deze positief in kunnen zetten. 

De groepen worden niet alleen door coaches begeleid, maar tevens door professionals uit verschillende disciplines zoals sport, muziek, bedrijfsleven of theater waardoor iedere puber zich kan herkennen in een van hen. 

Meer informatie over de ontwikkelingstochten vindt u binnenkort hier. 

Actieve coachingsweekenden
bottom of page